ONLINE

ONLINE SCHILDERLESSEN. 


Naast schildervakanties en workshops geven we ook online schilderlessen. Wij gebruiken daarvoor het programma Zoom om te beeldbellen. Iedereen werkt dan thuis, op zijn eigen werkplek en zorgt zelf voor zijn materialen. Een computer met camera, geluid en internetverbinding is daarvoor noodzakelijk. Wij geven een les die ca. twee uur duurt. Iedereen werkt individueel, maar krijgt regelmatig commentaar en kan uiteraard de nodige vragen stellen. Een paar keer tijdens de les laat iedereen zijn werk zien, zodat allen kunnen zien wat er gemaakt wordt. Zo kun je het werk van anderen zien, er ook iets over zeggen en vooral er iets van leren. Ondanks de grote afstand ontstaat er toch een goede sfeer.

Voor een sessie van ca. twee uur vragen we € 20,- pp. Aanmelden voor een schilderles kan door een email te sturen naar info@picturale.nl. Wij ontvangen die aanmelding graag 48 uur voor de betreffende les. We sturen een bevestiging en een betaalverzoek.
Een sessie gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Wij houden de maximale groepsgrootte beperkt, deze is afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp en ligt tussen de 6 en 10 personen.
Voor aanvang van de les ontvang je een email met de nodige informatie over het onderwerp, de benodigde materialen en de afbeeldingen zodat er een keuze gemaakt kan worden en er één geprint kan worden. We sturen dan ook de link waarmee je de virtuele klas binnenkomt met een uitleg hoe dit werkt. In principe werken we met acryl, hier is dan ook de uitleg op gericht. Sommige onderwerpen lenen zich ook voor pastelkrijt of oliekrijt, dit is te lezen na klikken op ‘meer info’.

THEMA’S

Programma
wo 17 juni ‘20 19.30 – 21.30 u. PAUL KLEE en uitleg over materialen, meer info
do 18 juni ‘20 14.00 – 16.00 u. KLEUR, meer info
wo 24 juni ‘20 19.30 – 21.30 u. EXPRESSIONISME, meer info
do 25 juni ‘20 14.00 – 16.00 u. BLOEMEN, meer info

Klik op ‘meer info’ achter het thema om op een pagina met meer informatie te komen.

Onderstaande schilderijen zijn gemaakt tijdens een van onze ‘test Zoom-lessen’.

Voor meer informatie neem CONTACT met ons op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.