MARRAKECH

MARRAKECH

CULTURELE SCHILDERWEEK

Eind september reizen wij voor een inspirerende schildervakantie naar Marrakech. Een stad vol kleuren en geuren, een omgeving om te schilderen maar ook om te verkennen.
’s Ochtends schilderen we in het hotel om ’s middags de bezienswaardigheden in Marrakech te bezoeken. Een dagtrip naar het Atlasgebergte zit ook in de planning. We gaan genieten van veel cultuur, zowel visueel als culinair.

RIAD

We overnachten in twee typisch Marokkaanse riads, oude paleizen omgebouwd tot een gezellig hotel. Deze sfeervolle accommodaties liggen dicht bij elkaar in de Medina, het oude centrum van de stad. Beide Riads hebben nog veel authentieke elementen die sfeerbepalend zijn. Bovendien zijn er prachtige dakterrassen waar we kunnen schilderen maar ook kunnen genieten van het uitzicht en zon of schaduw.

AANMELDINGEN

Inmiddels zijn er al een behoorlijk aantal aanmeldingen voor deze culturele vakantie. Er is dus al een gezellige club deelnemers naar Marrakech. Er zijn echter nog een paar plaatsen vrij, met name voor de twee-persoonskamers.
de prijs voor de reis naar is € 1275,-. Dit bedrag is exclusief vlucht, maar inclusief verblijf, schildercursus, materialen. Ook bij het bedrag is inbegrepen is het ontbijt en de meeste lunches.
Voor gedetailleerde informatie of aanmelden:

Reacties zijn gesloten.