SCHILDERVAKANTIE

SCHILDERVAKANTIE

Een schildervakantie van Picturale is letterlijk: schilderen en vakantie. Het gaat er heel relaxed en super ontspannen aan toe. We selecteren onze locaties zorgvuldig, zowel in Italië, Frankrijk als Nederland. Op dit moment staat er zelfs een schildervakantie naar Marrakech op de planning!
De omgeving werkt zeker inspirerend maar ook het samen schilderen is belangrijk. Het samenzijn en de gezelligheid ontstaat vanzelfsprekend. Het levert niet alleen mooie resultaten maar ook bijzondere vriendschappen op.

SCHILDERVAKANTIES 2021

Voor 2021 hebben we twee schildervakanties gepland. In verband met de onzekere situatie op dit moment zijn de data van deze schilderweken nog niet definitief. Het betreft twee totaal verschillende vakanties namelijk Marrakech en Texel. Niet te vergelijken maar beiden met een echt eigen sfeer.
Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

PROGRAMMA

Tijdens deze schildervakantie wordt er serieus gewerkt. In de ochtend wordt er geschilderd, dan is er ook echt les.
’s Middags kan wie wil verder schilderen. Zelf een activiteit bedenken is uiteraard ook mogelijk. Wandelen, een boek lezen of de omgeving verkennen.
Lees meer over het programma.

INDIVIDUELE BEGELEIDING

We beginnen de les altijd met een uitleg aan iedereen, waarna gaat iedereen zelf aan de slag. Met onze begeleiding proberen we rekening te houden met alle individuele wensen.
De thema’s die we aansnijden kunnen heel verschillend zijn, een onderwerp, een kunstenaar, een kunststroming of een techniek. We staan open voor ideeën!
Voorop staat dat iedereen de kans krijgt om heel persoonlijk werk te maken.

EEN GOED GEORGANISEERDE SCHILDERVAKANTIE

Wij regelen zo veel mogelijk en dat doen we zo goed mogelijk! We zorgen er voor dat alle, of in elk geval de belangrijkste materialen ter plekke aanwezig zijn. Schildersezels, verf, doeken etc.
Wij verzorgen het ontbijt en de lunch. Soms ook het diner, maar er zijn ook schildervakanties waarbij we voor het diner naar een lokaal restaurant gaan. Deelnemers zorgen in principe zelf voor de reis heen en terug.
Deze reis kan gaan naar een kasteel in Frankrijk, de Côte d’Azur of het prachtige landschap van Le Marche in Italië. Voor een terugblik naar onze schildervakanties in het verleden klik hier.

Reacties zijn gesloten.