HOME

SCHILDERLESSEN MET GEGARANDEERD RESULTAAT

Picturale geeft schilderlessen aan iedereen die graag wil leren schilderen! En dat iedereen kan schilderen is duidelijk; onze deelnemers realiseren inmiddels veel prachtige schilderijen. Ze kunnen met recht trots zijn op hun werk. Vaak zijn ze zelfs verbaasd; ‘wat goed dat ik dit kan’. Tijdens het schilderproces wordt er heel veel geleerd. Schilderen leer je door het veel te doen en op het juiste moment goede aanwijzingen te krijgen. De schilderlessen geven wij tijdens een schildervakantie, een workshop of de online schilderlessen.

SCHILDERLESSEN ONLNE

De schilderlessen die wij online geven worden inmiddels door velen gewaardeerd. Zeker nu de lessen tijdens schildervakanties en workshops ‘schilderen met acryl’ even niet door kunnen gaan. Tijdens een online schilderles wordt er door cursisten gewerkt aan een thema of een opdracht. Er is genoeg ruimte voor een eigen invulling. Behalve leerzaam is een online schilderles ook heel gezellig. LEES MEER….

WORKSHOP ‘SCHILDEREN MET ACRYL’

Met enige regelmaat organiseren wij een workshop ‘schilderen met acryl’, omdat dit een ideale manier is om kennis te maken met het schilderen met acrylverf. 
Iedereen schildert een doek met een onderwerp naar eigen keuze. De workshop is geschikt ook zeker geschikt voor beginnende schilders. LEES MEER….

SCHILDERVAKANTIE

Een schildervakantie van Picturale is letterlijk wat het woord zegt: schilderen en vakantie. We verblijven op prachtige locaties! In de ochtend schilderen we. We werken aan verschillende thema’s en met acrylverf in verscheidene technieken. Wie dat wil kan ’s middags verder schilderen, maar het is ook mogelijk om te gaan wandelen, een boek lezen of de omgeving verkennen. LEES MEER….
Inmiddels hebben we al veel schilderweken georganiseer in Italië en Frankrijk, maar de eerstvolgende reizen gaan naar MARRAKECH en TEXEL.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Met heel veel plezier geven WIJ les aan onze gemotiveerde deelnemers en ook wij zijn vaak blij met de verassende resultaten. Het geeft ons dan ook energie veel energie om steeds weer een nieuwe manier van werken en een andere invalshoek te bedenken.
Graag meer weten? Vraag informatie via CONTACT

Marie-José en Guusje

Reacties zijn gesloten.